Akcenta
 
 
AkcentaBelépés az OLB-be
HonlapSzolgáltatásokDevizaügyletek

Devizaügyletek

Előnyös árfolyamok, egyedi megoldások, gyorsaság és megbízhatóság a devizaügyletek megvalósítása (pénzváltás) során. Célunk, hogy minden ügyfelünknek optimális megoldásokat kínáljunk, melyek megfelelnek az Ő specifikus üzleti szükségleteinek.
 
Devizaügyletek komplex megoldásait kínáljuk:
  • Nem rendelkezünk szokásos árfolyamlistával, hanem minden ügyfelünknek egyéni ajánlatot teszünk az árfolyamra vonatkozóan a beváltás pillanatában a devizapiac aktuális alakulásától függően. Jelentősen előnyösebb árfolyamokat kínálunk a bankok árfolyamjegyzékéhez képest, és hatékonyan konkurálunk  bankok dealing ajánlataival is.
  • Bármilyen mennyiségű pénznemet vásárolunk vagy adunk el az ügyfék kívánságának megfelelően. Az ügylet egyedi feltételeit annak összege határozza meg.
  • Ajánlatunkban nemcsak az összes sztenderd pénznem (HUF, EUR, USD, GBP, CHF, PLN, CZK, CAD, DKK, NOK, SEK, AUD, JPY, RON, RUB, CNY) található meg, hanem  több mint 120 egzotikus pénznem is (VND, HRK, NZD, INR, THB és mások…)
  • A beváltás megvalósítását azonnal végrehajtjuk.
  • A pénznemeket ingyenesenváltjuk be.
Spread_HU

Kiisimeri magát a  devizaügyletek mindenapi változásaiban és árnyalataiban?


Minden pénzügyi művelet célja a nyereség, úgy a devizaügyletek célja sem más.
Ezt a  jövedelmezőséget vagyis rentabilitást a befektetett tőke, (kiadott költségek) és az elért eredmény aránya adja meg a  nemzetközi kereskedelemben egyáltalán, de  a devizaügyletek terén különösen. A befektetések összértékébe be kell számolni a tulajdonképpenni  befektetés célösszegét, a bankköltségeket, vagyis  a devizaügyletek végrehajtásához szükséges  kapcsolódó banki műveletek, szolgáltatások értékét és árát, valamint az árfolyamkülömbségekkel összefüggő kiadásokat. A hosszútávú devizaügyletek  estében számolni kell az infláció tényzőivel is. A devizaügyletek végrehajtásánál ugyan nem kell számolnunk a termeléssel, az áru szállításával, adózásával és üzletelésével összefüggő egyenes kiadások öszzértékével, de ezek a tényezők jelentősen befolyásolják az egyes pénznemek árfolyamát ami pedig a  devizaügyletek nyereségének az egyik legfontosabb tényezője.És mivel minden állam, de minden bank és pénzügyi intézet is természetesen védi a saját érdekeit a  devizaügyletek terén, úgy természetesen naponta vagy órákon, sőtt néhány estben perceken belül változtatja,igazítja, rendezi a pénznem árfolyamát és üzletelési módját. Hogy a mi érdekünkben végrehajtott  devizaügyletek sikeresek, vagyis jövedelmezőek legyenek az a devizapiac állandó, folytonos és szüntelen figyelését, elemzését és értékelését igényli részünkről. Ez a feladat a legtöbbünk számára tejlesíthetetlen. Ez estben a legjobb megoldás, ha a  devizaügyletek végrehajtását oly szakétőkre bízzuk akik naponta értékelik a devizapiacot nemcsak általános áttekintéssel, de bő tapasztalatokkal is rendelkeznek. Ez estben a legjobb választás az AkcentaCZ (www.akcentacz.hu), aki a  devizaügyletek kezelése terén majd húszévi tapasztalattal és több tízezres elégedett ügyfélkörrel rendelkezik.

Akcenta napiště

Írjon nekünk

Szeretne többet megtudni a szolgáltatásainkról és termékeinkről?
Szeretne együttműködni velünk?
Kapcsolattaró űrlap
Kapcsolattaró űrlap
 *
 *
 *
 *
Hogyan szerzett rólunk tudomást?
A csillaggal jelölt mezők kötelezőek.
Akcenta zavolejte

Vagy hívjon fel

Szívesen állunk rendelkezésére
hétfőtől péntekig 7:30 és 17:30 között,
valamint pénteken 7:30 és 17:00 között.
0640 102 436
Akcenta
Kapcsolódó mellékletek
Pontos információk a szolgáltatásról
Egyúttal a pénznemek beváltásának lehetőségével együtt átutalási szolgáltatásokat is biztosítunk, melyek további megtakarítási lehetőségeket kínálnak Önnek a külföldre/külföldről történő átutalások során.
Az összehasonlításhoz további információt talál a díjjegyzékünkben.
Az árfolyamkockázat biztosítása céljából ügyfeleink számára javasoljuk, hogy kössenek határidős forward ügyletet.
A tranzakciókról, átutalási eljárásokról, es devizaügyletekröl további információt a hogyan üzleteljünk.
 
A pénznemek átváltásával összefüggő tranzakciók végrehajtására a fizetési intézmény licence jogosít fel bennünket. A forward ügyleteket az s értékpapírok kereskedéséről szóló licenc alapján nyújtjuk (a Csen Nemzeti Bank  az értékpapírok  kereskedelmi tevékenységét  engedélyező határozata alapján  a befektetési szolgáltatások mértékében – a 4. § 2. bek a), b), c) pontjai, és kiegészítő befektetési szolgáltatásokról – a 4. § 3. bekezdés a) pontja értelmében. Ezen licencek kiadását ellenőrzések és alkalmasság bizonyítása előzte meg  ezen tevékenységekkel kapcsolatban, ahol a CsNB szigorú kritériumokat határoz meg a licenc tulajdonosával szemben, és ezek betartását rendszeresen ellenőrzi.
Érdeklődöm aktuális jelentések e-mailben történő küldése iránt
Kérelem üzenetek küldése iránt
Ezen kérés elküldésével egyetértésemet fejezem ki a reggeli hírek rendszer elküldése ügyében a devizapiacról, heti kommentárokról a pénzügyi piacról, és további információkról az alább feltüntetett e-mailre.
Egyúttal egyetértek a személyes adataim feldolgozásával az AKCENTA CZ a.s. szükségletei számára
 *
 *
HOGYAN SZERZETT RÓLUNK TUDOMÁST?
A csillaggal jelölt tételeket kötelező kitölteni.
Csatlakozzon, hogy ne maradjon le semmilyen piaci hírről, vagy speciális ajánlatról az Akcenta-tól. Ez a szolgáltatás ingyenes, és bármikor megszüntetheti.