AkcentaBelépés az OLB-be
HonlapHUHatáridős ügyletek

Határidős ügyletek

A határidős ügyletek esetében is használja bizalommal az AKCENTA CZ szolgáltatásait!

 

A mai külkereskedelem egyik legfontosabb lehetősége a határidős ügyletek végrehajtása, amelyek tulajdonképpen a külföldi pénznem, vagyis a deviza felvásárlásán, vagy eladásán alapulnak, egy előre meghatározott, egyeztetett időszakban és árfolyamon. A pontosan meghatározott és egyeztetett feltételek adják meg a határidős ügyletek lényegét és előnyeit.

 

A határidős ügyletek számos lehetőséget nyújtanak, ilyen például a forward ügyletek változó esedékességgel, az amortizáló vagyis törleszthető forward ügyletek, vagy a deviza swap. Az említett határidős ügyletek különböző előnyöket, lehetőségeket nyújtanak, és mind más és más feltételeket és kötelezettségeket is tartalmaznak. Ahogy a lehetőségek és az előnyök, úgy a feltételek is természetesen állandóan változnak, módosulnak a közgazdasági és pénzügyi viszonyok vagy az árfolyamok változása, mozgása szerint. A külkereskedelemben a határidős ügyletek előnyös és gazdaságos kihasználásának az alapfeltétele a közgazdasági, a piaci, valamint az árfolyami viszonyok állandó, szüntelen áttekintése és értékelése.

 

Ez viszont nemcsak a határidős ügyletek esetében, de a kereskedelem minden részlegében nélkülözhetetlen, amely feladat sokunk számára nem teljesíthető. A határidős ügyletek végrehajtásánál, kezelésénél olyan üzletfelet kell keresnünk, akinek nemcsak nagy áttekintése, de sokoldalú és többéves tapasztalata is van a határidős ügyletek terén.  Ilyen partner lehet az AKCENTA CZ, aki a határidős ügyletek kezelésén túl egyéb devizaügyletben is rendelkezésre áll. Az AKCENTA CZ sokéves tapasztalat alapján, sok tízezer elégedett ügyfelének ügyleteit kezeli összesen 16 országban.  Az AKCENTA CZ átfogó szolgáltatásokat nyújt a külföldi és belföldi ügyintézések terén.

Ne feledjék, az AKCENTA CZ egy biztos és jó választás!

Akcenta napiště

Írjon nekünk

Szeretne többet megtudni a szolgáltatásainkról és termékeinkről?
Szeretne együttműködni velünk?
Kapcsolattaró űrlap
 *
 *
 *
 *
Hogyan szerzett rólunk tudomást?
A csillaggal jelölt mezők kötelezőek.
Akcenta zavolejte

Vagy hívjon fel

Szívesen állunk rendelkezésére
hétfőtől csütörtökig 7:30 és 17:30 között,
valamint pénteken 7:30 és 17:00 között.
0640 102 436
×
Csatlakozzon, hogy ne maradjon le semmilyen piaci hírről, vagy speciális ajánlatról az Akcenta-tól. Ez a szolgáltatás ingyenes, és bármikor megszüntetheti.

© 2017 AKCENTA
tel.: 0640 102 436
email: info@akcenta.eu
 
Jelen weboldal használatával Ön jóváhagyja a sütik tárolását és használatát. További információkért lásd. Személyi adatok védelme.