AkcentaBelépés az OLB-be
HonlapÜgyfélszolgálatHogyan kereskedjünk

Hogyan kereskedjünk

Az együttműködés elkezdéséhez elengedhetetlen megkötni a Keretszerződést melynek részét képezik az Általános Üzleti Feltételekmelyek lefektetik a kölcsönös együttműködés szabályait.

 

A szerződés megkötése díjmentes és az ügyfelet nem kötelezi az üzletkötésre. Ön éppen ezért nem vállal semmilyen kockázatot. A keretszerződést az Ön régiójában tevékenykedő kereskedelmi képviselővel kötheti meg, aki rendelkezik a szükséges szakmai ismeretekkel, valamint optimális javaslatokat tesz, melyeket az Ön igényei alapján alakítunk ki.

Amennyiben szeretné kihasználni az olcsóbb megoldások előnyeit (elsősorban a bejövő átutalásokért – lásd. Szolgáltatási díjtáblázat), szívesen realizáljuk az ehhez kapcsolódó műveleteket is.

A külföldi partnerekkel történő lehetséges kapcsolatokról további információt a kereskedelmi osztályunkon kaphat 0640 102 435.

forward
 
A megvalósított ügyletek típusai:
Akcenta
Kapcsolódó mellékletek

További információkat az egyes üzleti lehetőségekről üzletkötőinktől szerezhet az egyes érintett régiókban (info@akcenta.eu), vagy kapcsolatba léphet telefonos ügyfélszolgálatunkkal is (0640 102 436).

×
Csatlakozzon, hogy ne maradjon le semmilyen piaci hírről, vagy speciális ajánlatról az Akcenta-tól. Ez a szolgáltatás ingyenes, és bármikor megszüntetheti.

© 2017 AKCENTA
tel.: 0640 102 436
email: info@akcenta.eu
 
Jelen weboldal használatával Ön jóváhagyja a sütik tárolását és használatát. További információkért lásd. Személyi adatok védelme.