AkcentaBelépés az OLB-be
HonlapÜgyfélszolgálatHogyan kereskedjünk

Hogyan kereskedjünk

Az együttműködés elkezdéséhez elengedhetetlen a  Keretszerződést megkötése, amelynek részét képezik az Általános Üzleti Feltételek. Ezek a feltételek fektetik le a kölcsönös együttműködés szabályait.

A szerződés megkötése díjmentes és az ügyfelet nem kötelezi üzletkötésre ezért Ön nem vállal semmilyen kockázatot. A keretszerződést az Ön régiójában tevékenykedő Akcenta CZ kereskedelmi képviselővel kötheti meg, aki rendelkezik a szükséges szakmai ismeretekkel, valamint optimális javaslatokat tesz az Ön igényeire szabva.

Amennyiben szeretné kihasználni az olcsóbb megoldások előnyeit (elsősorban a bejövő átutalások terén – lásd.: Szolgáltatási díjtáblázat), szívesen megadjuk az ehhez kapcsolódó műveleteket is. 

A külföldi partnerekkel történő lehetséges kapcsolatokról további információt kaphat kereskedelmi osztályunkon 06 40 102 435.

forward
 
A megvalósított ügyletek típusai:
Akcenta
Kapcsolódó mellékletek

További információkat az egyes üzleti lehetőségekről üzletkötőinktől szerezhet az egyes érintett régiókban (info@akcenta.eu), vagy kapcsolatba léphet telefonos ügyfélszolgálatunkkal is (0640 102 436).

×
Csatlakozzon, hogy ne maradjon le semmilyen piaci hírről, vagy speciális ajánlatról az Akcenta-tól. Ez a szolgáltatás ingyenes, és bármikor megszüntetheti.

© 2017 AKCENTA
tel.: 0640 102 436
email: info@akcenta.eu
 
Jelen weboldal használatával Ön jóváhagyja a sütik tárolását és használatát. További információkért lásd. Személyi adatok védelme.