AkcentaBelépés az OLB-be
HonlapAz AkcentárólInformációk a cégről

Információk a cégről

Az AKCENTA CZ a legnagyobb közép-európai, átutalással foglalkozó intézmény.

Cégünk egy pénzváltásra, külföldi átutalásokra és biztosítási ügyletekre specializálódott vállalat. Ügyfeleink köre igen széles: rengeteg megelégedett vállalat és intézmény bízza ránk a pénzváltás feladatát már évek óta.

Megbízható szolgáltatásainkkal ügyfeleinknek jobb devizaárfolyamokat és jelentős megtakarítási lehetőséget kínálunk.

A visszajelzések alapján ügyfeleink nagyra értékelik gyorsaságunkat, az általunk biztosított tökéletes védelmet és a rugalmas ügyfélközpontú gondolkodásunkat.

A nemzetközi piacon pénzügyi téren több mint 20 év tapasztalattal, elsősorban olyan közép-európai országokban, mint Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Románia, és Magyarország. Az öt említett országban összesen több mint 29 000 állandó ügyfelünk van.
 
Célunk valamennyi érdeklődő cég és vállalat számára egyéni megoldást nyújtani a pénzváltás, az árfolyamkockázatok biztosítása, valamint az átutalások területén.

Mindezt kényelmesen, a legjobb minőségben kockázatok nélkül.

Társaságunk legfontosabb mozgatórugói a munkatársaink. Stabil csapatunk magas szakmai színvonalon működik, s ügyfeleinket professzionális módon, mindemellett barátságosan szolgálja ki.

Az Ön cége is megérdemli, hogy jutányos áron jusson minőségi pénzügyi szolgáltatásokhoz.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket telefonon vagy e-mailben. Együtt megtaláljuk a legjobb megoldást Önnek és cégének!

AKCENTA CZ - infograf
×
Csatlakozzon, hogy ne maradjon le semmilyen piaci hírről, vagy speciális ajánlatról az Akcenta-tól. Ez a szolgáltatás ingyenes, és bármikor megszüntetheti.

© 2017 AKCENTA
tel.: 0640 102 436
email: info@akcenta.eu
 
Jelen weboldal használatával Ön jóváhagyja a sütik tárolását és használatát. További információkért lásd. Személyi adatok védelme.