AkcentaBelépés az OLB-be
HonlapAz AkcentárólInformációk a cégről

Információk a cégről

Az AKCENTA CZ a legnagyobb közép-európai, átutalással foglalkozó intézmény.

Cégünk egy a pénzváltásra, a külföldi átutalásokra és a biztosítási ügyletekre specializálódott vállalat. Ügyfeleink köre igen széles: rengeteg megelégedett vállalat és intézmények bízza ránk a pénzváltás feladatát már évek óta.

Megbízható szolgáltatásainkkal ügyfeleinknek jobb devizaárfolyamokat és jelentős megtakarítási lehetőséget tudunk felkínálni, ha külföldi átutalások megvalósítása a cél.

A visszajelzések alapján ügyfeleink nagyra értékelik gyorsaságunkat, az általunk biztosított tökéletes védelmet és rugalmas ügyfélközpontú gondolkodásunkat.

A pénzügyek terén több mint 20 év tapasztalattal rendelkezünk a nemzetközi piacon, elsősorban olyan közép-európai országokban, mint Csehország, Szlovákia,  Lengyelország, Románia, és Magyarország. Az öt említett országban összesen több mint 29 000 állandó ügyfelünk van.
 
Célunk valamennyi érdeklődő cég és vállalat számára egyéni megoldásokat nyújtani a pénzváltás, az árfolyamkockázatok biztosítása, valamint az átutalások területén.

Mindezt kényelmesen, a legjobb minőségben, és kockázatok nélkül.

Társaságunk legfontosabb mozgatórugói a munkatársaink. Stabil csapatot építettünk, amely magas szakmai színvonalon működik, s ügyfeleinket professzionális módon, mindeközben barátságosan szolgálja ki.

Az Ön cége is megérdemli, hogy minőségi pénzügyi szolgáltatásokhoz, ám méltányos áron juthasson.

Keressen bennünket telefonon, vagy e-mailben, ha felkeltettük érdeklődését! Biztos lehet benne, hogy együtt megtaláljuk a legjobb megoldásokat.

AKCENTA CZ - Infograf
×
Csatlakozzon, hogy ne maradjon le semmilyen piaci hírről, vagy speciális ajánlatról az Akcenta-tól. Ez a szolgáltatás ingyenes, és bármikor megszüntetheti.

© 2017 AKCENTA
tel.: 0640 102 436
email: info@akcenta.eu
 
Jelen weboldal használatával Ön jóváhagyja a sütik tárolását és használatát. További információkért lásd. Személyi adatok védelme.