Akcenta top

AKCENTA CZ közleménye

AKCENTA CZ közleménye

Hradec Králové, 2021. április 8. - Az AKCENTA CZ tájékoztatja ügyfeleit, partnereit és munkatársait arról, hogy professzionális menedzserek csapata irányítja a társaságot, ami garantálja, hogy továbbra is zökkenőmentes a napi működés és fejlődés és azt semmilyen módon nem korlátozza Milán Lacina tragikus halála.

Ugyanúgy továbbra folytatódik a felvásárlási folyamat is, amelyen belül az AKCENTA CZ idén május végéig egy erős nemzetközi pénzügyi csoport, a Raiffeisenbank International tagja lesz. Pontosan úgy, ahogy Milan Lacina kívánta.

 
 
 

AKCENTA CZ

Az AKCENTA CZ a cseh piacon és Közép Európában, az egyik legjelentősebb, több mint 24 éves hagyománnyal rendelkező  devizakereskedő. A deviza vásárlás és értékesítés előnyös individuális árfolyamán és a kifizetések minimális díján kívül árfolyam különbözetek kockázata elleni (forward üzletek és opciók) biztosítást is kínál. A társaság Lengyelországban, Magyarországon, Romániában, Németországban és Franciaországban is aktívan tevékenykedik. Az ügyfélportfóliót több mint 42 ezer alany alkotja, leginkább a kivitelre vagy behozatalra orientálódó kis és közepes nagyságú cégek köréből. A társaság a 2020 év végén összesen 93 millió EUR értékű eszközökkel rendelkezett és ugyan azon év folyamán ügyfelei számára közel 7 milliárd EUR értékben valósított meg tranzakciókat.
AKCENTA CZ
a legnagyobb fizetési intézmény
Közép-Európában
Szeretnék ügyfél lenni
51.000
ügyféllel
25
több mint
év tapasztalat