Akcenta top

Az AKCENTA CZ 2016-os sikerei mögött a külföldi piacok akvizíciója állt

Az AKCENTA CZ 2016-os sikerei mögött a külföldi piacok akvizíciója állt

Az AKCENTA CZ számára a 2016-os év sikeres volt. A nettó haszon felülmúlta az elvárásokat és ez legfőképpen a külföldi piacok sikeres akvizálásának köszönhető. Ezekre a piacokra cégünk az előző években lépett be.

2017. 6. 12., Hradec Králové – AKCENTA CZ, pénzforgalmi intézmény, amely exportőrök és importőrök számára külföldi átutalásokat és deviza operációkat végez. A 2016-os évben több mint 29 millió korona (339 millió Ft) nettó bevétele volt. A társaság lényeges befektetéseket eszközölt főként irodák modernizálása, felvásárlása és az új európai piacokra (Németország) való belépés kapcsán, ez sem állította meg azonban őket a rekord bevétel elérésében.

A jó üzleti eredményeink mögött főleg a szomszédos piacokon szerzett üzleti sikerek állnak, mivel Lengyelországban 47%-kal és Magyarországon 76%-kal növekedett az ügyfél tranzakciók mértéke. A cseh piacon is növekedtünk „befagyasztottsága“ ellenére is, amit a Cseh Nemzeti Bank által indított intervenció idézett elő. Az ügyfelek érdeklődését főleg a határidős ügyletek keltették fel az év második felében“ hozzátette Milan Cerman, az AKCENTA CZ igazgatótanácsának elnöke.

AKCENTA CZ - Infograf
 
 
 

AKCENTA CZ

Az AKCENTA CZ Közép-Európa legnagyobb átutalási intézménye, amely 20 éves tapasztalatának köszönhetően 29 000 elégedett vállalatnak nyújtja nemzetközi piacokon átívelő pénzügyi szolgáltatásait. A cseh és a magyar piacokon kívül jelen van Franciaországban, Németországban, Szlovákiában, Lengyelországban és Romániában is. A vállalat elsősorban a devizaváltásra, a külföldi átutalásokra és az árfolyamkockázatok biztosítására specializálódott. Ajánlataikban minden sztenderd pénznem és több mint 120 egzotikus deviza is megtalálható, éves szinten több mint 180 ezer pénzügyi tranzakciót bonyolítanak. Az AKCENTA CZ a Cseh Nemzeti Bank által bejegyzett és felügyelt pénzügyi intézet, amelynek ellenőrzését a helyi Nemzeti Bankok végzik. Az AKCENTA CZ hazai tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank felügyeli. 
AKCENTA CZ
a legnagyobb fizetési intézmény
Közép-Európában
Szeretnék ügyfél lenni
51.000
ügyféllel
25
több mint
év tapasztalat