Akcenta top

Cseh gasztronómiai élmények az AKCENTA CZ-vel

Cseh gasztronómiai élmények az AKCENTA CZ-vel

A tavalyi évhez hasonlóan idén is kötetlen hangulatban telt az AKCENTA CZ hagyományos, éves partnertalálkozója. Erről a nagyszerű cseh sörök és cseh nemzeti ételkülönlegességek mellett az ismeretterjesztő játék és a nyeremények gondoskodtak.

Az AKCENTA CZ jelenleg 7 országban van jelen, azonban a cseh anyavállalattal rendelkező cég célkitűzése, hogy tovább erősítse a vállalat nemzetközi pozícióját. A Budapesti Cseh Sörfesztiválon megrendezett találkozó által szorosabbá kívánta fűzni a kapcsolatot ügyfeleivel, továbbá célja volt, hogy bepillantást engedjen magyarországi partnereinek a cseh kulturális és gasztronómiai hagyományokba.  Az est folyamán a rövid köszöntők után a vendégek igazi cseh sörkülönlegességeket kóstolhattak meg, majd sor került egy cseh nemzeti ételekből álló vacsorára is.

A partnertalálkozó fő résztvevői a kis- és középvállalkozások képviselői voltak, hiszen ők teszik ki az AKCENTA CZ ügyfeleinek nagy részét. Az Európában elindult gazdasági fellendülés hatására ez a szektor dinamikusan erősödik, és ez együtt jár az export-import és a devizák utáni kereslet növekedésével, amely által az AKCENTA CZ partnereinek száma az elmúlt évben 10%-kal gyarapodott.

Cseh gasztronómiai élmények az AKCENTA CZ-vel (1)Cseh gasztronómiai élmények az AKCENTA CZ-vel (2)Cseh gasztronómiai élmények az AKCENTA CZ-vel (3)Cseh gasztronómiai élmények az AKCENTA CZ-vel (4)Cseh gasztronómiai élmények az AKCENTA CZ-vel (5)Cseh gasztronómiai élmények az AKCENTA CZ-vel (6)
AKCENTA CZ
a legnagyobb fizetési intézmény
Közép-Európában
Szeretnék ügyfél lenni
51.000
ügyféllel
25
több mint
év tapasztalat