Akcenta top

Közös vizeken a magyar tengeren!

Közös vizeken a magyar tengeren!

Az Akcenta CZ ismét egy jó hangulatú partnertalálkozóra invitálta kiemelt ügyfeleit. A szeptember 14-én megrendezett élményvitorlázás minden résztvevőnek kivételes élmény nyújtott.

A szűk körű VIP eseményre nem először és minden bizonnyal nem is utoljára várta az Akcenta CZ a partnereit. A vállalat ügyfeleit egy kellemes vitorlázásra hívta a Balatonon, prémium kategóriájú hajókon.

Napközben a vitorlázáson volt a hangsúly, a magyar tenger már megszokott szépségével ajándékozta meg a vendégeket, akik emellett lehetőséget kaptak arra is, hogy kipróbálják a hajóvezetés mesterségét. A kellemes borkóstolóval és vacsorával kiegészített rendezvényen a helyi specialitásokat is megkóstolhatták a résztvevők.

Az Akcenta CZ ezzel a szürke hétköznapokból kiszakadó, nem mindennapi programmal szerette volna megköszönni partnereinek az eddigi közös munkát és bizalmat.

Közös vizeken a magyar tengeren!Közös vizeken a magyar tengeren!Közös vizeken a magyar tengeren!Közös vizeken a magyar tengeren!Közös vizeken a magyar tengeren!Közös vizeken a magyar tengeren!Közös vizeken a magyar tengeren!Közös vizeken a magyar tengeren!
AKCENTA CZ
a legnagyobb fizetési intézmény
Közép-Európában
Szeretnék ügyfél lenni
51.000
ügyféllel
25
több mint
év tapasztalat