Akcenta top

Deviza bankszámla nagyszerű jellemzőkkel

A minél kedvezőbb feltételek melletti devizában történő pénzmozgások kezeléséhez szolgáltatásaink meggyőző erővel bírhatnak arra nézve, hogy deviza ügyleteinek nálunk van a helye. Az általunk kínált deviza bankszámla nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy a lehető legköltséghatékonyabban tudja intézni cégének pénzmozgásait.

Szolgáltatásunkat alacsony, vagy nullás díjak jellemzik. Ha pénzt szeretne átváltani másik pénznembe, akkor ezt kedvező árfolyamon teheti meg a segítségünkkel. A deviza bankszámla esetében minden szükséges ügyintézést biztonságosan, gyorsan és megbízhatóan végezhet el nálunk.

Alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez, minden esetben az Ön rendelkezésére állunk. A rajtunk keresztül történő deviza számla segítségével a lehető leghatékonyabban tudja rendezni partnerei irányába az esedékes fizetéseket, továbbá cégünk minden esetben specifikus, az üzleti tevékenységhez illeszkedő megoldásokat kínál. Ha deviza beváltásról van szó, nem rendelkezünk árfolyamlistával, hanem minden ügyfelünk számára egyéni ajánlatot teszünk és a bankoknál jegyzett árfolyamoknál jelentősen kedvezőbb átváltási értékekkel várjuk. A pénzmozgásoknak nincsen felső korlátja a deviza bankszámla esetében, mindez az Ön igényei szerint alakítható. Az Euróban, CZK-ban és USD-ben végzett pénzmozgások nagyon kedvező paraméterekkel rendelkeznek, így az EU tagállamokon belül az utalások ténylegesen a lehető legkedvezőbb díjszabással mennek végbe.

A deviza bankszámla segítségével nem csak külföldi, hanem belföldi utalásokat is végezhet, illetve határokon átívelőeket is, mint SEPA/Euró átutalást. Online megtekintheti a díjszabásokat, így pontosan láthatja, mennyire jól fog járni, ha a szolgáltatásunkat választja.

Hogy pontosan miért érdemes még a rugalmasságon, a megbízhatóságon és a jó díjszabásokon túl nálunk számlát nyitni, azt a több mint 33 ezer ügyfelünk elégedettsége és 20 éves tapasztalatunk igazolja. Legyen egy deviza bankszámlája Önnek is az AKCENTA CZ-nél, ha pénzmozgásait a lehető legkönnyebben szeretné intézni! Mindezt tapasztalja meg és próbálja ki az online ügyleteket bemutató demó verziót. 

Szeretne többet megtudni a szolgáltatásainkról és termékeinkről?
AKCENTA CZ
a legnagyobb fizetési intézmény
Közép-Európában
Szeretnék ügyfél lenni
51.000
ügyféllel
25
több mint
év tapasztalat