Akcenta top

Deviza folyószámla céges utalásaihoz

Kereskedelmi tevékenységet végző cégek esetében a napi üzleti menet egy jelentős részét a pénzmozgások, utalások indítása teszi ki. Ezért érdemes a lehető legkedvezőbb konstrukciókkal rendelkező megoldást választani. Erre kiválóan megfelel az a deviza-folyószámla, melyet vállalatunk kínál. Nálunk könnyen el tudja végezni az utalásokat belföldön és külföldön, sztenderd és egzotikus pénznemekben is. A legkedvezőbb díjszabással rendelkező csomagjaink USD, Euró és CZK-ra vonatkoznak, így ha Euró övezeti országokban lévő cégekkel áll kereskedelmi kapcsolatban, akkor szolgáltatásunkat mindenképpen érdemes megismernie.

A deviza-folyószámla használatával garantáljuk Önnek a könnyű kezelést, a gyorsaságot és a kedvező díjakat, melyek sok esetben teljesen ingyenesek. Deviza ügyletek elvégzéséhez szükséges átváltások esetén is nagyon jó árfolyamokat alkalmazunk. Nálunk sokkal jobb jár, mintha banknál váltana devizát. Hogy pontosan mennyit tud megtakarítani, azt egy kalkulátorral számszerűsíteni is tudja, amelyet a honlapunk főoldalán talál. A deviza-folyószámla vezetése ingyenes, így nem kell hirtelen jelentkező, váratlan díjakra, magas számlavezetési kiadásokra számítania.

Ha a deviza-folyószámla az online banking szolgáltatásunk iránt is érdeklődik, akkor erről is részletesen is olvashat az On-line Banking szolgáltatást bemutató menüpontban. A devizával kereskedő ügyfeleinket különféle kimutatásokkal is segítjük. Mindez mutatja, hogy mennyire széles spektrumra terjed ki szolgáltatásunk. Ha nálunk egy deviza-folyószámlát nyit a cége nevére, akkor abban is biztos lehet, hogy dinamikusan, költséghatékonyan tudja elvégezni az utalásokat. Ha szeretné gyakorlatban is megtapasztani, hogy nálunk milyen is egy devizaszámla kezelése, akkor ezt kipróbálhatja a demó verzióval.

Ha bármilyen kérdése lenne szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink a megadott időszakban állnak rendelkezésére. Ügyfeleink elégedettségét az mutatja, hogy mára a számuk meghaladja a 33 ezret. Tartozzon Ön is közéjük és intézze utalásait az AKCENTA CZ-vel!

Szeretne többet megtudni a szolgáltatásainkról és termékeinkről?
AKCENTA CZ
a legnagyobb fizetési intézmény
Közép-Európában
Szeretnék ügyfél lenni
51.000
ügyféllel
25
több mint
év tapasztalat