Akcenta top

Deviza piac

Az AKCENTA CZ szolgáltatásokat nyújt a deviza piac lehetőségeinek kiaknázásához.

Minden nap hallunk, olvasunk róla újságokban, a televízióban, beszélünk róla, néha többé-kevésbé szakszerűen megbeszéljük, tárgyaljuk, értékeljük, néhány műalkotás, sőt mi több, regény és film főhősévé is vált már a deviza piac. Ha a mindennapi életünket közvetlenül nem is, de közvetve mindenképpen meghatározza a deviza piac működése, vagy éppen a tétlensége. Az egyszerű mindennapi szükségleti eszközök árától a bankok, cégek és más fontos árucikkek (pl. a gázolaj) áráig a deviza piac valahogy, vagy pozitívan, vagy negatívan, de mindig hatást gyakorol.

A deviza piac a deviza felvásárlásának és eladásának, vagyis az adás-vételnek a helyi és időbeli központosítása a pénznemek szabadon alakuló áraival, vagyis a deviza árfolyamával. Bár az egyes értéktőzsdék székhelyével szorosan kapcsolatban áll, napjainkban az „internetbankig” és más eszközök hatására a deviza piac határai igencsak kitágultak időben és térben is. A piac határait, működését átfogni manapság nemcsak igen komoly szakmai felkészültséget igényel, de folyamatosan fejlesztett technikai hátteret is, hogy a deviza piac állandóan változó frissülő adatait fel tudjuk dolgozni, és tudjuk értékelni. Erre csak többnyire a nagyobb bankok vagy más pénzügyi intézmények képesek.

Az AKCENTA CZ a deviza piac értékelésében hosszú távú tapasztalatokkal rendelkezik, és sikeresen kezeli több tízezer ügyfelének, érdekeltségeit, ügyleteit. Olyan szolgáltatásokat nyújt díjmentesen, vagy nagyon előnyös áron, amik előnyösen, gazdaságosan, biztonságosan és megbízhatóan segítik elő a deviza piac lehetőségeinek a felhasználását. Ugyanakkor az AKCENTA CZ olyan megbízható technikai és piaci eszközöket használ fel, nemzetközi biztosításokkal, amelyek megelőzik az árfolyamkockázatot és a deviza piac más rejtett veszélyhelyzeteit is.

Szeretne többet megtudni a szolgáltatásainkról és termékeinkről?
Írjon nekünk!
 0680 102 435
AKCENTA CZ
a legnagyobb fizetési intézmény
Közép-Európában
Szeretnék ügyfél lenni
42.000
ügyféllel
20
több mint
év tapasztalat
Jelen weboldal használatával Ön jóváhagyja a sütik tárolását és használatát. További információkért lásd. Személyi adatok védelme.