Akcenta top

Deviza számla nyitás – a sikeres online kereskedés első lépése

Az ember életében könnyen bekövetkezhet az a pillanat, amikor szeretné megvalósítani álmait, vagy egy stabilabb, jobb élet reményében változtatna, esetleg jövőjét szeretné pozitív fényben látni, a mindennapi aggodalmaskodás helyett, vagy esetleg a meglévő vállalkozását helyezné biztosabb anyagi alapokra. Bármelyik is legyen az ok, a deviza alapú kereskedés, vagy a devizával való kereskedés kétség kívül a 21. század egyik gazdasági sikertalálmánya. Az egyetlen olyan üzleti lehetőség, amit a világ bármely pontjáról sikerrel lehet végezni, akár interneten, akár telefonon keresztül, amihez a tőke mellett mindössze devizaszámla-nyitásra van szükség.

Amíg néhány évvel ezelőtt a devizaszámla-nyitás különlegesnek számított, addigra ma már a világ legtermészetesebb dolga, ha valakinek devizaszámlája van, és nem ritka, hogy a bankok kínálatában az egyszerű folyószámlákhoz is lehet külföldi devizanemet választani.

Megtakarításait szeretné saját felügyelete mellett növelni? Az online devizakereskedelmet egy sikeres alternatívának tartja jövője számára? Vállalkozását szeretné a nemkívánatos árfolyamkockázattól megóvni?

Jól gondolja! A devizával történő kereskedés már nem csak a nagy bankok kiváltsága, a tőzsdeügynökök sem rejtélyes kézjelekkel intézik az ügyletek végrehajtását. Ma már mindenki kényelmesen, otthonról, biztonságos platformon keresztül, a háttérben magabiztos szakemberek támogatásával üzletelhet.

Ehhez első lépésként devizaszámla-nyitásra van szüksége. Ezt bármelyik banknál megteheti, de előtte érdemes elolvasni a kondíciós listát, mert bankonként változhat a számlavezetési díj. A hagyományos forint alapú folyószámla nyitáskor a legtöbb esetben ingyenesen kínálnak devizaszámla-nyitási lehetőséget is, ebben az esetben akár kedvezményes havi díjakat is ajánlanak.

Onnantól, hogy sikeresen megnyitotta devizaszámláját, kézhez kapja az ún. IBAN számot, ami az Ön devizaszámlájának egyedi azonosítója, már minden leegyszerűsödik.

Amennyiben eldöntötte, hogy ügyfelünk szeretne lenni, további sikeres, egyedi devizakereskedési lehetőséggel várjuk!

Szeretne többet megtudni a szolgáltatásainkról és termékeinkről?
AKCENTA CZ
a legnagyobb fizetési intézmény
Közép-Európában
Szeretnék ügyfél lenni
51.000
ügyféllel
25
több mint
év tapasztalat