Akcenta top

Devizakereskedelem

A devizakereskedelem lényege és előnyei.

A külkereskedelem elválaszthatatlan része a devizakereskedelem. Nemcsak azért, mert az áru felvásárlása, szállítása, eladása az egyes államok között elképzelhetetlen nélküle, de az egyes ügyletek végrehajtásának a biztonsága és gazdaságossága sem. Az egyes pénznemek értékarányának, árfolyamának gyors változásai miatt az egyes ügyletek nyereségének a bebiztosítása sem lehetséges nélküle. Ez a devizakereskedelem egyik fő feladata és lényege.

Az egyes pénznemek előnyös felvásárlása és az azt követő még előnyösebb eladása az a folyamat, amely tulajdonképpen megteremtette a „tiszta“ devizakereskedelem fogalmát. Ez a folyamat a naponta 2000-3000 milliárd dolláros forgalmával ma már a világ egyik legnagyobb üzlete.

A devizakereskedelem napjainkban azonban kihat a mindennapi élet minden területére. Az információs technológia, mint például az internet, segítségével ma már a kisebb befektetők és vállalkozók számára is elérhető, sőt mi több, ők is szükségszerűen kapcsolatba kerülnek a devizakereskedelem valamilyen formájával, módjával. A devizakereskedelem már globális jellegű és egész más szabályok és törvényszerűségek szerint folyik le, mint a klasszikus fizikai, vagy az egyenes árukereskedelem.

A devizakereskedelem terén olyan üzletfelet kell tehát választani, akivel biztonságosan, gyorsan és előnyösen tudjuk kivitelezni ügyleteinket.

Az AKCENTA CZ a devizakereskedelem terén sokéves tapasztalattal rendelkezik és olyan komplex, átfogó szolgáltatásokat nyújt, amelyek teljes mértékben be tudják biztosítani mind a hazai, mind a külföldi ügyleteket.

Az AKCENTA CZ segítségével a tranzakcióit az alábbi 14 leggyakrabban használt pénznemben hajthatja végre: EUR, USD, PLN, HUF, GBP, CHF, CZK, JPY, AUD, CAD, DKK, SEK, NOK, RON, valamint az orosz rubel, és a japán jüan segítségével is fizethet a világ devizapiacain.

Az AKCENTA CZ tehát mindenképpen jó választás. 

Szeretne többet megtudni a szolgáltatásainkról és termékeinkről?
AKCENTA CZ
a legnagyobb fizetési intézmény
Közép-Európában
Szeretnék ügyfél lenni
51.000
ügyféllel
25
több mint
év tapasztalat