Akcenta top

E-banking

Hol vannak már azok az idők, mikor a tőzsdeügynökök, vagyis a „brókerek“ jelbeszéddel vagy másféle trükkök segítségével igyekeztek meggyorsítani az üzletek végrehajtását és így kihasználni a gyors üzletkötés legfontosabb tényezőjét, a legnagyobb haszon elérése érdekében. Mai szemmel és az e-banking lehetőségeit ismerve ezek az eszközök elavultak. Az internet, a mobiltelefonok elterjedése és ezeknek az összekötése ma már elképesztő lehetőségeket adnak az ügyletek végrehajtásához.

Az e-banking összefogja és végrehajtja sok száz ügynök és más pénzügyi szakértő hosszadalmas munkáját. Az e-banking legfőbb előnye a gyorsaság. De a gyorsaság mellett fontos, hogy az e-banking megbízható és biztonságos is legyen. Hogy az e-banking előnyeit teljes mértékben ki tudjuk használni rengeteg tényezőt kell szüntelenül szemmel tartani. Ezért az a legjobb, ha olyan pénzügyi intézmény szolgáltatásait vesszük igénybe, akinek az e-banking kezelésében sokéves tapasztalata van. Ilyen vállalat az AKCENTA CZ, aki tizenhat országban több tízezer üzletfelének intézi ügyleteit az e-banking eszköz segítségével. Az AKCENTA CZ az e-banking új internetes platform generációjának olyan lehetőségeit kínálja, amit kevés e-bróker üzemeltető kínál. Ezek közé tartozik például az árfolyamok, tranzakciók állandó, egyszerű teljes áttekintése a nap 24 órájában, vagy az automatikus üzletkötés végrehajtása az előre megadott árfolyam elérésekor. Az e-banking új generációja az On-line Banking (OLB) segítségével végrehajtott tranzakciók maximálisan biztosítottak.

Legyen bárhol az AKCENTA CZ egyszerű és kedvezményes díjazásával áll rendelkezésére! A platform használatát teljesen ingyen nyújtjuk ügyfeleink részére.

Amennyiben kérdése merülne fel, lépjen velünk kapcsolatba az info@akcenta.eu címen. Válasszon okosan!

Szeretne többet megtudni a szolgáltatásainkról és termékeinkről?
AKCENTA CZ
a legnagyobb fizetési intézmény
Közép-Európában
Szeretnék ügyfél lenni
51.000
ügyféllel
25
több mint
év tapasztalat