Akcenta top

Határidős ügyletek

A határidős ügyletek esetében is használja bizalommal az AKCENTA CZ szolgáltatásait!

A mai külkereskedelem egyik legfontosabb lehetősége a határidős ügyletek végrehajtása, amelyek tulajdonképpen a külföldi pénznem, vagyis a deviza felvásárlásán, vagy eladásán alapulnak, egy előre meghatározott, egyeztetett időszakban és árfolyamon. A pontosan meghatározott és egyeztetett feltételek adják meg a határidős ügyletek lényegét és előnyeit.

A határidős ügyletek számos lehetőséget nyújtanak, ilyen például a forward ügyletek változó esedékességgel, az amortizáló vagyis törleszthető forward ügyletek, vagy a deviza swap. Az említett határidős ügyletek különböző előnyöket, lehetőségeket nyújtanak, és mind más és más feltételeket és kötelezettségeket is tartalmaznak. Ahogy a lehetőségek és az előnyök, úgy a feltételek is természetesen állandóan változnak, módosulnak a közgazdasági és pénzügyi viszonyok vagy az árfolyamok változása, mozgása szerint. A külkereskedelemben a határidős ügyletek előnyös és gazdaságos kihasználásának az alapfeltétele a közgazdasági, a piaci, valamint az árfolyami viszonyok állandó, szüntelen áttekintése és értékelése.

Ez viszont nemcsak a határidős ügyletek esetében, de a kereskedelem minden részlegében nélkülözhetetlen, amely feladat sokunk számára nem teljesíthető. A határidős ügyletek végrehajtásánál, kezelésénél olyan üzletfelet kell keresnünk, akinek nemcsak nagy áttekintése, de sokoldalú és többéves tapasztalata is van a határidős ügyletek terén.  Ilyen partner lehet az AKCENTA CZ, aki a határidős ügyletek kezelésén túl egyéb devizaügyletben is rendelkezésre áll. Az AKCENTA CZ sokéves tapasztalat alapján, sok tízezer elégedett ügyfelének ügyleteit kezeli összesen 16 országban.  Az AKCENTA CZ átfogó szolgáltatásokat nyújt a külföldi és belföldi ügyintézések terén.

Ne feledjék, az AKCENTA CZ egy biztos és jó választás!

Szeretne többet megtudni a szolgáltatásainkról és termékeinkről?
AKCENTA CZ
a legnagyobb fizetési intézmény
Közép-Európában
Szeretnék ügyfél lenni
51.000
ügyféllel
25
több mint
év tapasztalat