Akcenta top

A jüan árfolyam lehetőségei napjainkban

Napjainkban a külkereskedelemben és más nemzetközi pénzügyleteknél a klasszikusan használt árfolyamok mellett egyre többször megjelenik a jüan árfolyam. A jüannal való kereskedés egyre nagyobb előnyöket rejt, és egyre elterjedtebbé válik.

A kínai gazdaság fejlődése és az ottani politikai, de főleg gazdasági és pénzügyi változások egyre inkább lehetővé teszik a jüan árfolyam adott előnyeinek kiaknázását. A Bank of China első lépése ebbe az irányba 2009-ben volt, amikor megnyitotta a határon túli fizetések lehetőségét jüanban. Mindez igen sikeresnek bizonyult a jüan árfolyamára nézve. Az ezt kihasználó kereskedelem azóta már számtalanszor megsokszorozódott. Tavaly az ide köthető üzletek meghaladták a 400 millió dollárt, melyben a világ több mint 20 állama volt érintett. Mindez a jüan árfolyam helyzetét lényegesen megerősíti, és mivel ezek az intézkedések lehetőséget adnak a jüan teljes konvertibilitásához, lényegesen elősegítik az előnyös kiaknázását. Bár, ha a jüanelőnyeit ki akarja használni, el kell fogadnia és be kell tartania több helyi szabályt és előírást, amik a jüan árfolyam használatát jelenleg még lényegesen megnehezítik.

Az AKCENTA CZ segítségével mindezeket az akadályokat könnyen áthidalhatja. Az AKCENTA CZ ezen a területen folytatott többéves tevékenysége, és tapasztalatai lehetővé teszik, hogy biztonságosan kihasználhassa a jüan árfolyam nyújtotta előnyöket és lehetőségeket. A kedvező díjszabás mellett az AKCENTA CZ a jüannal való kereskedéshez olyan szolgáltatásokat nyújt, mint például a kedvezményes üzletkötés, nagyszámú üzletfelek bebiztosítása, az árfolyamkockázat kizárása, a jüan árfolyam kötöttsége a valutakosárhoz, valamint az üzletek egyszerű, gyors és biztonságos végrehajtása.

Forduljon bizalommal az AKCENTA CZ-hez, további tájékoztatásért keressen bennünket az info@akcenta.eu e-mail címen.

Az AKCENTA CZ a jó választás. Sikeres üzletelést!  

Szeretne többet megtudni a szolgáltatásainkról és termékeinkről?
AKCENTA CZ
a legnagyobb fizetési intézmény
Közép-Európában
Szeretnék ügyfél lenni
51.000
ügyféllel
25
több mint
év tapasztalat