Akcenta top

Karrier

Aktuális állásajánlataink

Az AKCENTA CZ szívesen fogadja a pénzügyi környezet és a bankpiac iránt érdeklődő, motivált személyek jelentkezését aktuális állásajánlataira. Kezdő és tapasztalt munkavállalók egyaránt pályázhatnak.

Jelenleg pályázható állások:
Prága - AKCENTA CZ. Stabil és a legnagyobb fizetési intézmény Közép-Európában.
A személyes adatok kezelése és védelme a GDPR szerint

Tájékoztatás a potenciális alkalmazottak/értékesítési képviselők személyes adatainak GDPR szerinti feldolgozásáról

Ezúton tájékoztatjuk Önt a személyét érintő személyes adatok AKCENTA CZ a.s. (székhelye Praha 1, Salvátorská 913/8, postai irányítószám 110 00, Cseh Köztársaság, kapcsolattartó cím Nerudova 1361/31, 500 02 Hradec Králové, Cseh Köztársaság, tel: +420 498 777 770, e-mail: info@akcenta.eu) (a továbbiakban csak „adatkezelő“) által történő kezeléséről. Szeretnénk Önt tájékoztatni továbbá az adatkezelés kapcsán  Önt megillető jogokról is.

Az adatkezelőnek jogos érdeke fűződik ahhoz, hogy az Ön önéletrajzában és motivációs levelében szereplő személyes adatait kezelje és elvégezze az álláskeresők közül a kiválasztást. Az Ön adatai nem kerülnek továbbításra harmadik fél részére, és a pályázat lezárását követő 3 hónap elteltével törlésre kerülnek.

Az Önt megillető jogok

Joga van az adatkezelőtől hozzáférést kérni személyes adataihoz, kérni javításukat vagy törlésüket, illetve kezelésük korlátozását, kifogást emelni kezelésük ellen, valamint joga van az adatok hordozhatóságához. Szintén joga van panaszt tenni a felügyeleti hatóságnál, és ha fennáll a gyanú, hogy a személyes adatok kezelése nincs összhangban az Ön magánéletének védelmével, vagy törvénysértő, akkor joga van az adatkezelőhöz magyarázatért folyamodni, illetve a létrejött állapot megszüntetését kérni.

A személyes adatok védelmével megbízott személy kapcsolati adatai

AKCENTA CZ
a legnagyobb fizetési intézmény
Közép-Európában
Szeretnék ügyfél lenni
51.000
ügyféllel
25
több mint
év tapasztalat