Akcenta top

Kifizetések eltérítése

Kerülje el, hogy csalás áldozata legyen!

A csalásnak és a visszaéléseknek rengeteg formája lehet, és az új technológiáknak köszönhetően egyre több lehetőségnek nyílik út. Felhívjuk ügyfeleink figyelmét a lehetséges csalások veszélyeire.

A visszaélések folyamata: a csalónak sikerül bejutnia a vállalkozó e-mail fiókjába, és az ő nevében értesíti az érintett céget (ebben az esetben az AKCENTA CZ ügyfelét) a banki kapcsolat megváltozásáról a számlák kifizetése kapcsán. Az érintett cég ezután megváltoztatja a banki kapcsolatokat, és így az utalt pénzösszeg a csaló számlájára kerül. Az érintett cég erre általában akkor jön rá, amikor az üzleti partnere figyelmezteti, hogy még mindig nem érkezett meg a megrendelések ellenértéke.

Ezért megkérjük ügyfeleinket, hogy mindig ellenőrizzék a számlaszámok helyességét több módszerrel is (más e-mail címről vagy telefonon), hogy valóban a partner számlaadatainak megváltozásáról van szó, vagy esetleges csalásról.

AKCENTA CZ
a legnagyobb fizetési intézmény
Közép-Európában
Szeretnék ügyfél lenni
33.000
ügyféllel
20
több mint
év tapasztalat
Jelen weboldal használatával Ön jóváhagyja a sütik tárolását és használatát. További információkért lásd. Személyi adatok védelme.