Akcenta top

A külföldi fizetések rendezése, kezelése

A külföldi fizetések rendezése, kezelése

Napjainkban talán már senki sem intézi a külföldi fizetéseit postautalványok útján. Ez a szokványos út a külföldi fizetések végrehajtására ma már nem előnyös, nem gazdaságos, sem a magánemberek, sem a vállalkozók, cégek, bankok vagy más pénzügyi intézetek számára.

Ha nem is vesszük figyelembe a költségek csökkentését, a fő nézőpont ez estben az idő megtakarítása, ami manapság a legfontosabb tényező. Ez az időmegtakarítás legtöbb esetben bizonyos, és nem éppen mellőzhető pénzösszeget, megtakarítást is jelenthet, ami a gyakori vagy esetleg rendszeres külföldi fizetések esetében igen jelentős pénzmegtakarítást is képezhet.

És ne is beszéljünk a biztonság és a mai időkben olyan sokat hangsúlyozott  „image” fogalmáról. Többnyire a kereskedők nagy figyelmet szentelnek annak, hogy az üzletfeleik a külföldi fizetések esetében milyen pénzintézetet, bankot stb. használnak az ügyleteik kezelésére, rendezésére. Ez a tény sok esetben meghatározó lehet az üzletek megkötésénél is. A gazdaságosság, szakszerűség, gyorsaság, biztonság és a megbízhatóság azok a tulajdonságok, amelyek a külföldi fizetések esetében magáról a cégről is képet adhatnak. Ezért is fontos, hogy olyan képviselő intézmény szolgáltatásait használjuk, akiknél ezek a fogalmak a létezésük, működésük alapját képezik.

Az AKCENTA CZ mind a külföldi fizetések, mind a hazai ügyletek intézésénél éppen ezeket a vezérelveket veszi alapul. Ezek a fogalmak az AKCENTA CZ–nél nem reklám fogások, hanem tények, amelyek alapján az AKCENTA CZ intézi a megbízóinak az ügyleteit a világ összes piacán. A külföldi fizetések terén is majd húszéves tapasztalattal, és több tízezres elégedett ügyfélkörrel rendelkezik.

A külföldi fizetések intézését bízza az AKCENTA CZ-re!

Szeretne többet megtudni a szolgáltatásainkról és termékeinkről?
AKCENTA CZ
a legnagyobb fizetési intézmény
Közép-Európában
Szeretnék ügyfél lenni
51.000
ügyféllel
25
több mint
év tapasztalat