Akcenta top

Referenciák

„Az első találkozás alkalmával számomra egyértelművé vált, hogy a devizaváltás ezen formája a hozzárendelt költségekkel előnyös lesz számunkra. Együttműködésünk óta már nem kellett figyelnünk a kedvező átváltáshoz szükséges deviza értékhatárt, melyet több bank az alacsony árfolyam feltételeként határoz meg. Ennek köszönhetően szállítónk hamarabb megkapja a számla ellenértékét és deviza folyósítási költségeink 30-35% -kal alacsonyabbak lettek. Az Akcenta ezen kívül rugalmasan kezeli az egyedi (nagyobb összegű vagy gyorsított) utalásainkat és a felkínált árfolyam szinte minden alkalommal versenyképes maradt."
Vajányi László 
RAVAK Hungary Kft.

"Egyik kedves ismerősöm ajánlotta az AKCENTA CZ-t külföldi átutalásainkhoz. Az ajánlatukat meghallgatva nem is volt kérdés, hogy őket válasszuk, hiszen gyorsaságuk, rugalmasságuk és kedvező áraik egyedülállóvá teszik őket a piacon. Eurós és svájci frankos utalásaink során is rengeteget spóroltunk már eddig is szolgáltatásaikkal, és ezt az összeget vállalkozásunk továbbfejlesztésére tudtuk fordítani."

Filipovics Tamás Milán 
FINO Bio Products Kft.
"2012 májusától dolgozom az Akcentával. Rengeteg pénzt spóroltunk meg a devizautalásink során. A banki költségeink gyakorlatilag minimálisra csökkentek. Biztonságban tudom a pénzünket az Akcentánál."
Vass Borbála 
Burkolólap 2000 Kft.
A cseh piacon a Sapeli nevű céggel, amely a fából készült ajtók és ajtókeretek legnagyobb gyártója Csehországban már tӧbb éven keresztül együtt dolgozunk. Ha szeretnének a céggel együttműkӧdni, akkor elérhetőek a export@sapeli.cz e-mail címen.
Sapeli
Sapeli
Ismerősünk ajánlotta az AKCENTA CZ-t. Korábbi bankjainknál több problémánk is volt a devizaváltással, és a jutalékot is magasnak éreztük. Gyakran egy utalás után hetekkel később terhelték a külföldi bankköltséget a devizaszámlánkra, így váratlanul lecsökkentve annak egyenlegét, amely néha azt eredményezte, hogy egy aznapi megbízásunk nem tudott időben teljesülni. Ráadásul 10 ezer EUR alatt csak pénztári árfolyamon tudtunk pénzt váltani… Legalább heti egy alkalommal utalunk, általában EUR-t, ritkábban USD-t. A profi online felületnek köszönhetően előre tudom, hogy pontosan mekkora összeget kell váltanom ez egyes utalásokhoz, mivel a megbízás pillanatában már meg is kapom a visszaigazolást, amely az ÖSSZES jutalékot és költséget tartalmazza (beleérteve a külföldi bank költségét is). Ezek után már nem kell felesleges devizát parkoltatunk a számláinkon, csak annyit váltunk, amennyire a leadott megbízásokhoz szükségünk van. Egy-egy ügyletet percek alatt el tudunk intézni és le tudunk zárni, nagyon megkönnyítik a dolgunkat!
Opauszki ZsoltNEON Multimedia Kft.
NEON Multimedia Kft.
Már régebb óta tudtam az AKCENTA CZ-ről, hiszen közvetlen ismertségem van a cégnél, ez is arra a döntésre késztetett, hogy cégünk is őket válassza. Az utalások igazán költséghatékonyak, amely a bankokról nem mondható el. Deviza átutalásokhoz mindenképpen őket ajánlom!
Terbócs LászlóCoverLux Kft.
CoverLux Kft.
Miután a területi képviselő megkeresett az AKCENTA CZ ajánlatával, tudtam, hogy őket fogom választani a bankok helyett. A devizakereskedések és utalások cégünk életében elengedhetetlenek, az Akcenta pedig mindig segítséget nyújt nekünk ebben. Rendkívül rugalmasak, könnyen kezelhető internetes felületük van, és a telefonos segítségnyújtásban sem csalódtunk még soha. Csak ajánlani tudom.
Tóth AttilaQuality Solutions Magyarország Kft
Quality Solutions Magyarország Kft
Kertészeti tartozékok behozatalánál, főleg Svédországból, svéd-korona devizaváltásánál jelentős összeget takarítunk meg a jobb árfolyammal, amit az ACZ-től kapunk.
Sándor TamásS-TÉR Sándor Kertépítészet Kft
S-TÉR Sándor Kertépítészet Kft
Mindig jobb árfolyamon váltom az Eurót mint a deviza számlavezető bankom, a pénzforgalmi tranzakciók is olcsóbbak és nagyon egyszerű az ügyletek folyamata.
Gergely IstvánQTT Tanúsító Iroda Kft
QTT Tanúsító Iroda Kft
Gépvásárláskor használjuk az Akcentás számlánkat, mivel jelentős megtakarítást érünk el, mind az árfolyamuk, mind az utalási költségük egyedülállóan alacsony az országban.
Horváth MiklósTRENALUX HUNGÁRIA KFT
TRENALUX HUNGÁRIA KFT
Szeretne többet megtudni a szolgáltatásainkról és termékeinkről?
AKCENTA CZ
a legnagyobb fizetési intézmény
Közép-Európában
Szeretnék ügyfél lenni
51.000
ügyféllel
25
több mint
év tapasztalat