Akcenta top
Sajtóhírek
Az AKCENTA tavaly rekordnyereséget ért el
2022.4.13
Az AKCENTA nyeresége tavaly megközelítette a 74 millió cseh koronát. A pénzintézet ki tudta használni a devizapiac nagyfokú volatilitását és azt, hogy a vállalatoknak fedezniük kell az árfolyamkockázatot.
Gyász hír
2021.4.8
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy az AKCENTA CZ társaság alapítója és többségi részvényese, Milan Lacina úr 2021. április 7-én elhunyt. Életének 65. évében elvesztette a küzdelmet az alattomos betegséggel.

Nagyon nehéz szavakat találni, melyekkel szomorúságot fejezhetünk ki egy olyan ember elvesztése miatt, aki óriási szorgalmával, kitartásával, bátorságával, üzleti érzékével és mindenekelőtt tisztességgel képes volt felépíteni egy sikeres vállalatot.
Milan Lacina számára az AKCENTA volt a második családja.

Mélységesen együttérzünk a családjával és mindazokkal, akiket ilyen váratlanul elhagyott. Tisztelegjünk emlékének.
AKCENTA CZ közleménye
2021.4.8
Az AKCENTA CZ tájékoztatja ügyfeleit, partnereit és munkatársait arról, hogy professzionális menedzserek csapata irányítja a társaságot, ami garantálja, hogy továbbra is zökkenőmentes a napi működés és fejlődés és azt semmilyen módon nem korlátozza Milán Lacina tragikus halála.
Ugyanúgy továbbra folytatódik a felvásárlási folyamat is, amelyen belül az AKCENTA CZ idén május végéig egy erős nemzetközi pénzügyi csoport, a Raiffeisenbank International tagja lesz. Pontosan úgy, ahogy Milan Lacina kívánta.
A Raiffeisen Bank International megvette az AKCENTA CZ-t
2021.2.15
Raiffeisen Bank International AG (RBI) szerződést kötött az Akcenta CZ, fizetési szolgáltató megvásárlása vonatkozásában, amely külföldi utalásási tranzakciókat és deviza műveleteket valósít meg exportőrök és importőrök számára.
Van, aki a saját kárán tanulja meg az árfolyamkockázat elleni védekezés előnyeit
2017.10.27
Az AKCENTA CZ által folytatott kutatás célja a Magyarországon működő, export- és/vagy importtevékenységet végző kis- és középvállalatok árfolyamkockázatokkal kapcsolatos tapasztalatainak, az ehhez kapcsolódó kockázatok kivédési lehetőségeinek a feltérképezése volt.
Az AKCENTA CZ 2016-os sikerei mögött a külföldi piacok akvizíciója állt
2017.6.12
Az AKCENTA CZ számára a 2016-os év sikeres volt. A nettó haszon felülmúlta az elvárásokat és ez legfőképpen a külföldi piacok sikeres akvizálásának köszönhető. Ezekre a piacokra cégünk az előző években lépett be.
Megnégyszerezte hasznát a kkv-k devizaspecialistája
2016.5.25
Sikeresen alakult a 2015-ӧs év a devizaváltásra specializálódott AKCENTA CZ számára, amely elsősorban kis- és középvállalatoknak nyújt pénzügyi szolgáltatásokat. A cég vezető pozíciót foglal el a nem banki, közép-európai devizapiaci kereskedők között, és forgalma dinamikusan növekszik. Ezt mutatja az is, hogy több mint 26 millió korona (közel 304 millió forint) haszonnal zárta az évet az AKCENTA CZ, nemzetközi forgalma pedig közel egy milliárd forint volt.
Fizetni közvetlenül kínai jüanban nem okoz semmilyen problémát, ez egy sor előnnyel járhat
2013.4.17
A kínai beszállítóktól megvásárolt áruért közvetlenül kínai jüanban (CNY) fizetni, esetleg ezt a pénznemet inkasszálni már nem okoz gondot. Az AKCENTA CZ kiszélesített szolgáltatási portfólióját a külföldi átutalások megvalósításának lehetőségével kínai fizetőeszközben, és rendelkezhet ebben a pénznemben megnyitott belső átutalási számlával. Ennek köszönhetően az importőrök, és exportőrök még többet takaríthatnak meg.
AKCENTA CZ
a legnagyobb fizetési intézmény
Közép-Európában
Szeretnék ügyfél lenni
51.000
ügyféllel
25
több mint
év tapasztalat