Akcenta top
Sajtóhírek
A Raiffeisen Bank International megvette az AKCENTA CZ-t
2021.2.15
Raiffeisen Bank International AG (RBI) szerződést kötött az Akcenta CZ, fizetési szolgáltató megvásárlása vonatkozásában, amely külföldi utalásási tranzakciókat és deviza műveleteket valósít meg exportőrök és importőrök számára.
Van, aki a saját kárán tanulja meg az árfolyamkockázat elleni védekezés előnyeit
2017.10.27
Az AKCENTA CZ által folytatott kutatás célja a Magyarországon működő, export- és/vagy importtevékenységet végző kis- és középvállalatok árfolyamkockázatokkal kapcsolatos tapasztalatainak, az ehhez kapcsolódó kockázatok kivédési lehetőségeinek a feltérképezése volt.
Az AKCENTA CZ 2016-os sikerei mögött a külföldi piacok akvizíciója állt
2017.6.12
Az AKCENTA CZ számára a 2016-os év sikeres volt. A nettó haszon felülmúlta az elvárásokat és ez legfőképpen a külföldi piacok sikeres akvizálásának köszönhető. Ezekre a piacokra cégünk az előző években lépett be.
Megnégyszerezte hasznát a kkv-k devizaspecialistája
2016.5.25
Sikeresen alakult a 2015-ӧs év a devizaváltásra specializálódott AKCENTA CZ számára, amely elsősorban kis- és középvállalatoknak nyújt pénzügyi szolgáltatásokat. A cég vezető pozíciót foglal el a nem banki, közép-európai devizapiaci kereskedők között, és forgalma dinamikusan növekszik. Ezt mutatja az is, hogy több mint 26 millió korona (közel 304 millió forint) haszonnal zárta az évet az AKCENTA CZ, nemzetközi forgalma pedig közel egy milliárd forint volt.
Fizetni közvetlenül kínai jüanban nem okoz semmilyen problémát, ez egy sor előnnyel járhat
2013.4.17
A kínai beszállítóktól megvásárolt áruért közvetlenül kínai jüanban (CNY) fizetni, esetleg ezt a pénznemet inkasszálni már nem okoz gondot. Az AKCENTA CZ kiszélesített szolgáltatási portfólióját a külföldi átutalások megvalósításának lehetőségével kínai fizetőeszközben, és rendelkezhet ebben a pénznemben megnyitott belső átutalási számlával. Ennek köszönhetően az importőrök, és exportőrök még többet takaríthatnak meg.
AKCENTA CZ
a legnagyobb fizetési intézmény
Közép-Európában
Szeretnék ügyfél lenni
42.000
ügyféllel
20
több mint
év tapasztalat
Jelen weboldal használatával Ön jóváhagyja a sütik tárolását és használatát. További információkért lásd. Személyi adatok védelme.