Akcenta top

Kedvező yuan árfolyam csak nálunk

Kedvező yuan árfolyam csak nálunk!

Ha deviza számlával rendelkezik és emellett a tranzakciók elvégzéséhez szüksége van pénznemek közti váltásra, akkor nagyszerű szolgáltatásokkal állunk a rendelkezésére. Nem a hagyományos árfolyamokat alkalmazzuk, mint a bankok, hanem azoknál jóval kedvezőbbet. A yuan árfolyam is alacsonyabb, mint a pénzintézetek által jegyzett, így nálunk ténylegesen olcsóbban van lehetősége átváltani sztenderd és egzotikus pénznemeket is.

Egyre többen kereskednek távol-keleti országokkal, többnyire Kínával, ezért egyre nagyobb a kereslet a yuanban való pénzmozgások elvégzésére is. Szolgáltatásunk segítségével nagyon gyorsan, azonnali átválással, alacsony díjszabással tudja elvégezni az utalásokat, a devizaszámla esetében pedig a szükséges tranzakciókat.

A vételi és eladási yuan árfolyam mindig megtekinthető a honlapunk nyitó oldalán, illetve igénybe veheti a megtakarítási kalkulátort is, amelynek a segítségével könnyen ki tudja számolni, hogy mennyit takarít meg azon, ha az AKCENTA CZ deviza átváltását választja.

Weboldalunkon különféle elemzéseket is olvashat a gazdasági folyamatokról, politikai eseményekről, amelyek befolyásolják a devizaárfolyam mozgását. A piaci elemzések más szolgáltatási területünk esetében is segítséget nyújtanak, és az online banking tevékenységünk is nagyon sok ügyfelet vonz.

Mivel a yuan árfolyam és más deviza árfolyamok folyamatosan változnak és az utóbbi évek devizapiaci válsága következtében megtanultuk, hogy milyen hirtelen bekövetkezhet árfolyamzuhanás, így érdemes megismerkedni az ilyen esetekre vonatkozó biztosítási ajánlatokkal. Az árfolyam ingadozásokra nyújtott biztonság a jövőre nézve nagyon fontos. A yuan árfolyam, és más sztenderd pénznemek esetében is kedvező átutalási ajánlatokkal rendelkezünk, belföldi és külföldi tranzakciókat is indíthat e pénznemben.

Ha Ön is szeretne élni szolgáltatásunkkal, ismerje meg referenciáinkat is, illetve kérdése esetén vegye fel a kapcsolatot szakemberünkkel. Az általunk kínált yuan árfolyam az Ön számára is egy nyomós érv lesz, hogy nálunk nyisson devizaszámlát. Legyen Ön is az AKCENTA CZ egyik elégedett ügyfele a több mint 33 ezer közül!

Szeretne többet megtudni a szolgáltatásainkról és termékeinkről?
AKCENTA CZ
a legnagyobb fizetési intézmény
Közép-Európában
Szeretnék ügyfél lenni
51.000
ügyféllel
25
több mint
év tapasztalat